Vloeren voor bij u thuis

Gietvloeren zijn er in veel verschillende vormen en het is een verzamelnaam voor vloeren met een naadloos karakter. Echter tussen de diverse soorten gietvloeren zitten nog grote verschillen. DRT Gietvloeren biedt verschillende duurzame design gietvloeren aan op basis van kunststof, een cementgebonden gietvloer en een design troffelvloer. Elke type gietvloer heeft haar eigen karakter, sfeer en speciale eigenschappen.

Kunststof- en cementgebonden gietvloeren worden nog niet zo lang in wooninterieurs toegepast. DRT Gietvloeren (sinds 1983) is een pionier in het toepassen van duurzame gietvloeren in woningen o.a. woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Het is prachtig om te zien hoe gietvloeren zich over de afgelopen decennia hebben doorontwikkeld. 

Samen met vaste grondstoffenleveranciers en de interne R&D afdeling van DRT, hebben we aan de wieg gestaan van deze ontwikkeling. Onze producten voldoen aan de hoge eisen, gesteld door ISO-certificaten, Afbouwkeur-keurmerk, VCA, CBW en NOA Afbouwgarantie.  Het is dan ook niet voor niets dat de interieurbladen en woonprogramma's ons steeds weer weten te vinden.

Prijs gietvloer per m²

De prijs of kosten van een gietvloer zijn onderhevig aan een aantal invloeden zoals ondergrond, oppervlakte, locatie en type product. Onze interieurstylisten en technisch geschoolde verkopers beantwoorden graag elke vraag omtrent de prijzen en kosten van onze gietvloeren. Voor een goede prijsindicatie kunt u ook vrijblijvend ons offerteaanvraagformulier invullen. Wij kunnen u dan zeer goed van dienst zijn.

Onze collectie gietvloeren

Bekijk onze collectie gietvloeren voor bij u thuis uitvoerig en laat u inspireren door de vele mogelijkheden en voordelen van een DRT gietvloer.

 

Service & Onderhoud

Service staat bij DRT Gietvloeren hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we al ruim 30 jaar actief in de markt en groeit onze klantenkring elk jaar aanzienlijk. Als enige in de Benelux heeft DRT Gietvloeren een eigen Customer Service afdeling. Deze mensen hebben zich door jarenlange ervaring en training gespecialiseerd in het uitvoeren van service- en after-salestaken. Voor klanten van DRT staat dit serviceteam te allen tijde ter beschikking, ook voor vloeren van 30 jaar oud!

Garantie op uw gietvloer

Natuurlijk garanderen we dat de door DRT aangeboden vloer op correcte wijze en volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en opgeleverd. U heeft garantie op de technische en esthetische eigenschappen en karakteristieken van de gietvloer zoals bij DRT Gietvloeren gekocht.

Mocht er onverhoopt iets met uw DRT gietvloer gebeuren waardoor er blijvende beschadiging is ontstaan, dan vernemen wij dat graag. Wanneer de schade binnen de garantievoorwaarden valt zal DRT ofwel de gietvloer herstellen ofwel geheel vervangen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0412-64 25 88.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar info@drt.nl, wij staan u graag te woord! 

 
 
 
 

 
 
 
 

Onze producten voor een gietvloer in huis

woonkamer, badkamer, hal, slaapkamer, keuken
 
 
 
 
Top