Over ons

DRT Vloeren is een familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloerafwerkingen. DRT werkt zowel in design-omgevingen (zakelijke designvloeren en consumentenvloeren) als in technische omgevingen.

De Historie - Gietvloeren sinds 1983
DRT is opgericht in 1983. DRT staat voor Dobbelsteen Renovatie Techniek, opgezet door Jan Dobbelsteen vanuit zijn sterke geloof in de renovatieproducten voor de toekomst zoals hij destijds zijn geïmporteerde cementgebonden egalisatie-systemen uit Zweden noemde.
De wortels van DRT liggen bij het binnenhalen van deze innovatieve producten op de Nederlandse markt. 

Innovatie is altijd het kenmerk gebleven binnen DRT. Wij lopen voorop!
Wij lopen voorop in de designmarkt waar we reeds de eerste gietvloer in een woonkamer hebben geplaatst in 1987(!). We zijn de eerste partij in de Benelux met een eigen customer service afdeling die werkzaam is voor de gehele kunststof vloeren branche of we vinden een nieuwe ultra-dunne betonlaag uit voor een grote industriële klant. DRT innoveert en pioniert!

Bezoek ook onze Nederlandse websites:

>> DRT Gietvloeren NL
>> DRT Bedrijfsvloeren

Familiebedrijf
Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Pietjan Dobbelsteen en Andriette Dobbelsteen vormen de tweekoppige directie van het bedrijf. DRT is een familiebedrijf pur sang en kenmerkt zich door korte lijnen en snel handelen, continu innoveren en beslissingen nemen voor de lange termijn. Wij passen ons aan, aan iedere situatie. Dit is ook gebleken uit de groei die we hebben doorgemaakt ondanks de crisis van de afgelopen jaren!

Maar het belangrijkste vinden wij dat we altijd iedereen in de ogen kunnen blijven kijken; we gaan voor lange termijn klanttevredenheid. Hoe anders kunnen we de toekomst bestendigen?

De kennis die erbij komt kijken werd en wordt opgebouwd door de jaren heen door onze applicateurs, projectleiders en verkopers. Tegenwoordig reikt de kennis veel verder dan alleen het plaatsen van de topafwerkingen. DRT denkt mee, bij voorkeur al in het voortraject. Bijvoorbeeld als het aankomt op de opbouw van de ondergrond, renovatieplannen, detailleringen en vloer-wand afwerkingen.

Bij DRT heeft de klant applicatiebedrijf en ingenieursbureau onder een dak!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Werkwijze DRT Vloeren

Bij het realiseren van een vloer gaat het om meer dan het leggen alleen. Zowel bij consumenten thuis als bij industriële en zakelijke toepassingen. Het komt neer op zeer klantgericht werken, een grondige voorbereiding en een projectmatige aanpak. Daar kunt u bij DRT van op aan. Wij stellen alles in het werk om uw situatie optimaal in kaart te brengen zodat u de juiste keuze kunt maken. Uw wensen en eisen staan natuurlijk centraal. Wij kijken hierbij vooral naar de mogelijkheden en omstandigheden van de locatie en ondergrond.

We onderscheiden vijf belangrijke stappen in het hele proces:

1. Analyse
De ondervloer is een belangrijke factor voor onze vloeren. Daarom analyseren we deze grondig op tal van factoren: van opbouw en dikte tot druksterkte en verontreiniging. Daarmee leggen we de basis voor een vloer van topkwaliteit.

2. Diagnose
Elke opdrachtgever, bij u thuis of bij uw bedrijf, stelt zijn eigen specifieke eisen aan een vloer. Deze eisen brengen we zorgvuldig in kaart, zodat we exact kunnen leveren waar de klant behoefte aan heeft.

3. Advies
DRT Vloeren heeft verschillende soorten vloeren met elk hun eigen speciale karakter.

Door goed naar u te luisteren en uit te leggen wat de verschillende voor- en nadelen zijn, kunt u een weloverwogen keuze maken n.a.v. ons advies. Zo nodig plaatsen we een proefstuk zodat we de vloer in de praktijk kunnen testen.

4. Realisatie
Als vierde stap, de uitvoering: de realisatie van de juiste vloer. Natuurlijk kunt u rekenen op ons vakmanschap, maar we bieden meer! Bij het realiseren van een vloer komt namelijk meer kijken. Zo dienen de omstandigheden op de bouw op orde te zijn alvorens we kunnen starten. Denk hierbij aan o.a. temperatuur, relatieve luchtvochtigheid maar ook het gegeven dat tijdens het plaatsen van de vloeren vrijwel niemand aanwezig mag zijn op de bouwplaats. Dit kan een uitdaging zijn. Onze projectleiders zijn hiervoor verantwoordelijk en dragen zorg voor de juiste communicatie naar alle betrokken partijen.

Zij kunnen het gehele traject voor u regelen zodat u van (eventuele) sloop tot de ingebruikname van de nieuwe vloer één vast aanspreekpunt heeft.

5. Aftersale service
Tot slot natuurlijk de aftersale service. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom heeft DRT als enige vloerenbedrijf in de Benelux een eigen Customer Service afdeling. Zij staan altijd voor u klaar ook als er nadien onverhoopt beschadigingen ontstaan aan de vloer.

 
 
 
 
 
 
 
 

Service en garantie

Service staat bij DRT Gietvloeren hoog in het vaandel.

Service
Service staat bij DRT Gietvloeren hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we al meer dan 30 jaar actief in de markt en groeit onze klantenkring elk jaar aanzienlijk. We gaan zelfs zo ver dat we een serviceteam hebben aangesteld, speciaal gericht op het uitvoeren van service- en after-salestaken zodat u tevreden bent en blijft over uw gietvloer.

Garantie op uw gietvloer
U heeft garantie op de technische en esthetische eigenschappen en karakteristieken van de gietvloer zoals u die bij DRT Gietvloeren heeft gekocht.

Natuurlijk garanderen we u dat de door DRT aangeboden vloer op correcte wijze en volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en opgeleverd.

Valt uw klacht binnen de garantievoorwaarden dan zal DRT ofwel de gietvloer herstellen ofwel geheel vervangen. Mocht er onverhoopt iets met uw DRT gietvloer gebeuren waardoor er blijvende beschadiging is ontstaan, dan vernemen wij dat graag.

Wij zijn te bereiken op nummer +31 (0) 412-64 25 88.

 
 
 
 
 
 
 
 

Certificeringen

Wij nemen ons vak erg serieus. Verschillende erkenningen en certificeringen bevestigen dit. Zo is DRT Vloeren erkend door Stichting Afbouwkeur en is het bedrijf gecertificeerd door NEN-EN-ISO-9001: 2008 en VCA. Voor de consumentenmarkt is DRT Gietvloeren aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Daarnaast is DRT een erkend opleidingsbedrijf en werken we conform de richtlijnen van de CAO 'Afbouw' en de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven).
 
 
 
 
 
 
 
 

Milieu en duurzaamheid

Als bedrijf dat zich bezighoudt met chemische producten kunnen we niet anders dan volop bezig zijn met milieu en duurzaamheid. Niet alleen omdat we moeten; de regelgeving hieromtrent is streng en duidelijk, maar zeker ook omdat we willen. Onze medewerkers werken dagelijks met verschillende  producten en elke dag komen er klanten mee in contact.

We werken met de meest zuivere producten in de markt van betrouwbare leveranciers bestaande uit wereldwijde concerns.

Kijkend naar duurzaamheid kunnen we met onze productenportfolio veel bieden aan onze klanten.

Termen als life cycle costs en duurzame renovatie sluiten naadloos aan op onze vloersystemen.

We informeren u daar graag uitgebreid over!

 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 
Top