DRT-Modish Concrete

Een zeer dunne betonvloer voor esthetisch gebruik. De DRT Modish Concrete is een intensief gepolijste cementgebonden toplaag.

De DRT Modish Concrete is een intensief gepolijste cementgebonden toplaag. De vloermortel is samengesteld uit cement, slijtvaste toeslagstoffen, speciale vezels  en de nodige additieven.

De Modish Concrete is het antwoord op de heuse gepolijste betonvloer, echter met de voordelen van geringe laagdikte en onderhoudsgemak.

De DRT Modish Concrete wordt geleverd in een egale betonvariant als ook in een opengeslepen structuur waarbij de korrelstructuur van het toeslagmateriaal zichtbaar wordt.

De vloer wordt aangeboden in een beperkte kleurenreeks met grijs- en zandtinten.
De toepassingsgebieden van de vloer zijn veelvuldig. Esthetisch komt de vloer prachtig tot zijn recht.

Eigenschappen: Naadloos, oplosmiddelvrij, uniek, chemicaliënbestendig, anti-allergie en slijtvast.

Toepassingsgebieden: Woonkamer, keuken en slaapkamer

Onderhoud: Onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud: stofzuigen, stofwissen (swiffer) en dweilen met een speciaal onderhoudsmiddel ten behoeve van de was. Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen, en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: Verkrijgbaar volgens de standaardkleuren van DRT Gietvloeren. Door de natuurlijke basis ontstaan lichte kleurnuances.

Glansgraad:  Afwerking met impregnering en was waarbij de was een zijdeglans eindafwerking vormt.

Vloerdikte:  10-20 mm.

Aantal benodigde werkdagen: Vier à vijf dagen (afhankelijk van het systeem), daarna na 24 uur begaanbaar en na twee dagen mechanisch belastbaar.

Prijs: Vraag hieronder direct uw offerte aan. De prijs van de vloer is afhankelijk van veel factoren zoals ondergrond, afstand tot locatie en het aantal m2.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 
 
 
 
 

Bekijk onze overige gietvloeren

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top