Special Items

Ontwerp zelf uw eigen unieke vloer

Wat telt is uw idee! Een fotoprint verwerkt in de vloer, schilderingen in elke vorm of het idee dat u over een bed van rozen loopt... Laat uw creativiteit z'n gang gaan en creëer een echte bijzondere designvloer in huis.

Wij maken uw ideeën tot werkelijkheid met als resultaat een uniek product, uw eigen idee op de vloer thuis.

Dit kan een foto of tekening zijn maar ook bijvoorbeeld zand met schelpjes waardoor u het idee krijgt dat u op het strand loopt i.p.v. uw eigen woonkamer. Doordat het om speciale projecten gaat is het systeem dat wordt gehanteerd variabel. Het zal wél altijd gaan om een vloer op basis van een epoxy of polyurethaan kunsthars.

Eigenschappen:
Zeer uniek, naadloos, oplosmiddelvrij, chemicaliënbestendig, zeer slijtvast, anti-allergie, zeer uniek en vloeistofdicht.

Toepassingsgebied:
Woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Onderhoud: Zeer onderhoudsvriendelijk. Normaal onderhoud: stofzuigen, stofwissen (bv swiffer) en dweilen. Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen, en speciale rubber wieltjes/poten onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: Kleur en patroon per project te bepalen.

Glansgraad: Standaard zijdemat.

Vloerdikte: Afhankelijk van toegepast systeem variërend tussen 3-7 mm.

Aantal benodigde werkdagen: 3-6 dagen (afhankelijk van het systeem), daarna na 24 uur begaanbaar.

Prijs: Vraag hieronder direct uw offerte aan. De prijs van de vloer is afhankelijk van veel factoren zoals ondergrond, afstand tot locatie en het aantal m2.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 

 
 
 
 

Bekijk onze overige gietvloeren

 
 
 
 
Top