Stone Island

design troffelvloer, op basis van fijn zand

De Stone Island is een design troffelvloer op basis van fijn zand, verkrijgbaar in een groot scala van natuurlijke kleuren. Een bijzondere combinatie door de natuurlijke samenstelling van het fijne zand in samenhang met de ambachtelijke manier van applicatie die de vloer zijn extra charme geeft.

Door het licht gemêleerde zand is de troffelvloer minder krasgevoelig en zeer onderhoudsvriendelijk. Daardoor is deze vloer zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Door meerdere afwerkingen met transparante coatings en lakken is deze troffelvloer bovendien dicht van structuur, dus mocht er een ongelukje gebeuren dan is dit zeer makkelijk te reinigen. Door de geringe korrelgrootte van het zand is dit een fijne vloer die niet te vergelijken is met een traditionele grindvloer. 

Eigenschappen:
Naadloos, oplosmiddelvrij, onderhoudsvriendelijk, zeer slijtvast en vloeistofdicht, anti-allergie en antislip.

Toepassingebieden: Woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en garage.

Onderhoud: Zeer onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud zoals stofzuigen, stofwissen en dweilen, maar zonder vervelende naden en voegen. Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen, en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: Verkrijgbaar volgens de standaardkleuren van DRT Gietvloeren.

Glansgraad: standaard zijdemat.

Vloerdikte: 5-6 mm

Aantal benodigde werkdagen:  4 tot 5 dagen, daarna na 24 uur begaanbaar.

Prijs: Vraag hieronder direct uw offerte aan. De prijs van de vloer is afhankelijk van veel factoren zoals ondergrond, afstand tot locatie en het aantal m2.

 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 

Foto's van de troffelvloer Stone Island

 
 
 
 

Bekijk onze overige gietvloeren

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top