Urban Velvet gietvloer

Polyurethaan vloer - PU Gietvloer

De Urban Velvet is een gietvloer op basis van hoogwaardig polyurethaan. De vloer is speciaal ontwikkeld voor gebruik in woningen en design toepassingen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden. De Urban Velvet gietvloer voelt zacht en warm aan waardoor u het liefst op blote voeten door uw huis loopt, helemaal i.c.m. vloerverwarming.

Door het gebruik van hoogwaardige kunstharsen is de Urban Velvet ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. Over vrijwel elke bestaande vloer kan worden heen gegoten met minimaal hoogteverlies. Hierdoor hoeven deuren niet te worden aangepast en is er nauwelijks of geen sloopwerk aan de oude vloer.

Eigenschappen: De Urban Velvet gietvloer is naadloos, vloeistofdicht en tot op zekere hoogte chemisch resistent. Hierdoor is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en ideaal voor mensen met een allergie. Daarnaast is de vloer slijtvast en flexibel waardoor de vloer een leven lang meegaat. Het flexibele karakter zorgt voor optimaal gebruiksgemak en vermindering van contactgeluid. De Urban Velvet is bovendien UV-resistent!

Onderhoud: Zeer onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud zoals stofzuigen, stofwissen, dweilen (de vloeren hebben geen naden en voegen). Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: Verkrijgbaar in vrijwel elke RAL en/of NCS kleur.

Glansgraad: Standaard zijdemat.

Vloerdikte: 2-3 mm

Aantal benodigde werkdagen: Drie tot vier dagen, daarna na 24 uur begaanbaar.

Prijs: Vraag hieronder direct uw offerte aan. De prijs van de vloer is afhankelijk van veel factoren zoals ondergrond, afstand tot locatie en het aantal m2

 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
 
 
 

Foto's polyurethaan gietvloer Urban Velvet

Bekijk de mogelijkheden van de Urban Velvet gietvloer
 
 
 
 

Bekijk onze overige gietvloeren

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top