Urban Velvet gietvloer

Polyurethaan vloer

De Urban Velvet Uni is een gietvloer op basis van polyurethaan. De vloer is speciaal ontwikkeld voor gebruik in woningen en andere esthetische toepassingen zoals winkels, scholen, horecagelegenheden en zorginstellingen. De Urban Velvet gietvloer voelt zacht en warm aan waardoor u het liefst op blote voeten door uw huis loopt. Daarnaast is een polyurethaan gietvloer perfect te combineren met vloerverwarming.

Door het gebruik van hoogwaardige kunstharsen is de Urban Velvet Uni ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. Over vrijwel elke bestaande vloer kan worden heen gegoten met minimaal hoogteverlies. Hierdoor hoeven deuren niet te worden aangepast en is er nauwelijks of geen sloopwerk aan de oude vloer.

Eigenschappen:
De Urban Velvet gietvloer is naadloos, vloeistofdicht en tot op zekere hoogte chemisch resistent. Hierdoor is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en ideaal voor mensen met een allergie. Daarnaast is de vloer slijtvast en flexibel waardoor de vloer een leven lang meegaat. Het flexibele karakter zorgt voor optimaal gebruiksgemak en vermindering van contactgeluid. De Urban Velvet Uni is bovendien UV-resistent!

Onderhoud:
Zeer onderhoudsvriendelijk, normaal onderhoud zoals stofzuigen, stofwissen, dweilen (de vloeren hebben geen naden en voegen). Het wordt aangeraden om met zachte borstel te stofzuigen en speciale rubber wieltjes/pootjes onder stoelen en tafels te plaatsen om krassen te voorkomen.

Kleuren: 
Verkrijgbaar in vrijwel elke RAL en/of NCS kleur.

Glansgraad: Standaard zijdemat.

Vloerdikte: 2-3 mm

Aantal benodigde werkdagen:
Drie of vier dagen, daarna na 24 uur begaanbaar en na twee dagen mechanisch belastbaar.

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top