Urban Velvet

Een kunststof polyurethaan gietvloer

In onze collectie de Urban Velvet: een kunststof polyurethaan gietvloer. Een flexibele en krasvaste gietvloer, die eenvoudig en naadloos over een bestaande ondergrond kan worden gebracht. Het elastische aspect  zorgt ervoor dat de vloer niet gaat scheuren. Hierdoor ook geschikt voor minder stabiele ondergronden. Ook is de vloer vloeistofdicht en eenvoudig schoon te maken

De duurzame gietvloer is geschikt voor alle ruimtes zoals kantoren, showrooms, winkels en in horecagelegenheden.

DRT Gietvloeren biedt een Standaard en een Plus versie van de Urban Velvet aan. Waarvan de Plus versie volledig UV bestendig is en zeer comfortabel aanvoelt. U krijgt op de kleur zelfs 10 jaar garantie! 

Door de ontwikkelingen op het gebied van gietvloeren goed te volgen, is er nu naast de Plus Private label, ook een groene en ecologische variant van de Plus ontwikkeld, de Plus Green. De Plus Green is esthetisch en technisch gezien het hoogst haalbare in onze branch. Hij is groen en duurzaam in productie en verwerking maar voldoet daarnaast aan de hoogste eisen van estethiek zoals flexibiliteit , kleurvastheid en uv-stabiliteit.

Eigenschappen
Naadloos, onderhoudsvriendelijk, chemicaliënbestendig, anti-allergie, zeer slijtvast en vloeistofdicht. Het is ook relatief makkelijk een nieuwe kleur aan te brengen (door DRT Gietvloeren). De Urban Velvet plus versie is geheel uv-bestendig.

Toepassingsgebieden:
Winkels, kantoren, showrooms, horeca en zorginstellingen

Onderhoud:
Deze vloer is erg onderhoudsvriendelijk wat praktisch in uw bedrijf. De vloer heeft normaal onderhoud nodig zoals stofzuigen, stofwissen, dweilen, maar zonder vervelende naden en voegen. Wel raden wij aan om met zachte borstel te stofzuigen en speciale rubber wieltjes/pootjes onder de (bureau)stoelen en tafels te plaatsen. Dit om krassen te voorkomen.

Kleuren
De Urban Velvet is verkrijgbaar in vrijwel elke RAL en/of NCS kleur. Zowel verkrijgbaar in uni-kleur als mengkleuren (voor een beton of geflamed effect).

Glansgraad: 
Standaard zijdemat.

Vloerdikte:
2-3 mm

Aantal benodigde werkdagen:
Drie of vier dagen, daarna na 24 uur begaanbaar en na twee dagen mechanisch belastbaar.

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Top